Spuitbus op autolak

Bestel makkelijk een spuitbus autolak met kleurcode. Alle gewenste kleuren zowel effen, metallic als parelmoer kleuren kan je hier makkelijk bestellen. De spuitbussen worden gevuld met hoogwaardige verf die een hoge dekkingsgraad, snelle droging en 100% correcte kleur bieden. De spuitkop van deze spuitbussen leveren een unieke spuitstraal die overeenkomt met die van een verfspuitpistool. Hierdoor kan jij met behulp van onderstaande spuitbussen een professioneel eindresultaat bekomen.

Autolakken zijn meestal 1K spuitbussen omdat deze kleuren bestaan uit een 2 lagen systeem, de eerste laag is autolak en de tweede laag is een blanke lak (vernis). De blanke lak zorgt voor de glanzende afwerkingslaag en bescherming. Een 2K spuitbus is meestal een industrieel, effen kleur die direct glanst. Deze 2K spuitbussen zijn ideaal om brandstoftanks van motors te verven omdat de verf een hoge resistentie heeft tegen chemicaliën en brandstof.

Indien je geen kleurcode hebt van de gewenste kleur dan kan je naar onze winkel komen te Oudenaarde. Wij beschikken over een professioneel toestel die de kleur kan achterhalen van het oppervlak.