loader
THULE
THULE ALLAX L COMPACT | HONDENBENCH, 87-93X70X69CM | 770003
Réf: THULE 770003 - 197074564191
699,95
TVA comprise
Moins de 2 en stock
Délai de livraison: 1 jour
En stock
Délai de réflexion de 14 jours
Livraison gratuite pour les ordres à partir de € 50.00 euros (BE)
Hondenbench Thule Allax L Compact - Veiligheid en Comfort voor Uw Hond Onderweg
Ontdek de Thule Allax L Compact, de ultieme transportbench die ontworpen is om uw trouwe viervoeter veilig en comfortabel te vervoeren. Deze hoogwaardige hondenbench is het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, waarbij veiligheid en comfort centraal staan. Geschikt voor gebruik in de auto, biedt de Thule Allax een ongeëvenaarde ervaring voor zowel huisdier als eigenaar.

Innovatieve Veiligheidskenmerken
De Thule Allax transportbench onderscheidt zich door zijn superieure veiligheidsvoorzieningen. Doorstaan van grondige botsproeven en uitgerust met een innovatieve kreukelzone, biedt deze bench optimale bescherming voor uw hond en medepassagiers. De zorgvuldig ontworpen structuur zorgt ervoor dat uw huisdier bij een ongeval beschermd wordt, terwijl het risico op letsel aanzienlijk wordt verminderd.

Gebruiksgemak en Comfort
De gasgedempte deur van de Thule Allax zorgt voor een soepele opening en sluiting, terwijl de ingebouwde vergrendeling extra veiligheid biedt tijdens het reizen. De diepte van de bench is verstelbaar, zodat deze perfect in de achterbak van uw auto past. Met de bijgeleverde spanbanden blijft de box stevig op zijn plaats, zonder geluid of gerammel, wat bijdraagt aan een rustige en stressvrije reis voor uw hond.

Aanpasbaar en Praktisch
De Thule Allax L Compact is ontworpen met het oog op praktisch gebruik. Het aanpasbare formaat zorgt ervoor dat de bench een naadloze pasvorm heeft in verschillende voertuigen, terwijl de robuuste constructie en hoogwaardige materialen garanderen dat de bench lang meegaat. Of u nu korte trips maakt of lange ritten onderneemt, deze transportbench zorgt ervoor dat uw hond altijd comfortabel en veilig is.

Waarom Kiezen voor Thule Allax?
Met zijn geavanceerde bescherming, gebruiksgemak, en het comfort dat het biedt, is de Thule Allax L Compact de beste keuze voor het vervoeren van uw hond. Laat geen ruimte voor compromissen als het gaat om de veiligheid en het welzijn van uw huisdier. Vertrouw op de Thule Allax voor een zorgeloze reis, elke keer weer.

Eigenschappen:
• Biedt bescherming aan de honden
• Gasgedempte deur gaat zachtjes open en dicht
• Voorzien van venster en openingen in de kooi
• Voorzien van ontsnappingsluik aan de achterzijde
• Aanpasbare diepte
• Afmetingen: 87-93 x 70 x 69 cm
• Gewicht: 24,3 kg