loader

Ontdek onze winkelruimte

Ben jij benieuwd naar onze winkel dan kan je ons bezoeken in Oudenaarde (Neringstraat 9). Wij zijn een familiebedrijf die gespecialiseerd is in het verkopen van auto-onderdelen, toebehoren, verf en gereedschap. Wij leveren onze producten aan garages, bedrijven en particulieren.


Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een heel grote kennis van auto's. Bij ons vind je werkelijk alles voor jouw auto of werkruimte, van remblokken tot hefbruggen.

Ben jij een autofreak die de auto tiptop onderhoud dan vind je bij ons een groot aanbod van kuisproducten om elk oppervlak tot in het kleinste detail te kuisen. Daarnaast hebben wij ook een heel groot aanbod van carrosserieproducten en autolak om een auto van A tot Z te restaureren.


Hierdoor kunnen wij ons profileren als "de winkel voor uw wagen".Onze winkel is 500m² groot waar je ons volledige assortiment kan ontdekken en kennis kan maken met ons team. Kom gerust eens langs naar ons showroom in de Neringstraat 9 te Oudenaarde. Wij zijn dagelijks geopend van 8u30 tot 12u en vanaf 13u tot 18u.